Συνταγές

Μανιτάρια πλευρώτους με λεμόνι και σκόρδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια αφού καθαρίσουμε από τα κοτσάνια. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη. Τα σοτάρουμε 5­7 λεπτά και τα σβήνουμε με το λεμόνι. Ιδανικός μεζές για ούζο ή τσίπουρο.

Ελληνικά

Μανιτάρια πλευρώτους γεμιστά με τυρί κρέμα

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Κρατάμε τη σάρκα και ψιλοκόβουμε τα κοτσανάκια.

Ελληνικά

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Συνταγές