Μανιτάρια πλευρώτους με λεμόνι και σκόρδο

Μανιτάρια πλευρώτους με λεμόνι και σκόρδο

Μανιτάρια πλευρώτους με λεμόνι και σκόρδο

Υλικά

  • Μανιτάρια Κολινδρού πλευρώτους 500 γρ.
  • 1 λεμόνι
  • σκόρδο σκόνη
  • 1/3 φλ. λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 10 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

10'

Εύκολη

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια αφού καθαρίσουμε από τα κοτσάνια. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη. Τα σοτάρουμε 5­7 λεπτά και τα σβήνουμε με το λεμόνι. Ιδανικός μεζές για ούζο ή τσίπουρο.

Δείτε Επίσης

Μανιτάρια πλευρώτους με μοσχάρι στο φούρνο
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Φούρνος  Χρόνος: 240 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια

Πλευρώτους

Φούρνος

240'

Μέτρια

Μανιτάρια πλευρώτους γεμιστά με τυρί κρέμα
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 35 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

35'

Εύκολη

Πλευρώτους στη σχάρα μαριναρισμένα
Φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους Σχάρα  Χρόνος: 15 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Σχάρα

15'

Εύκολη

Μανιτάρια πλευρώτους πανέ
Mανιτάρια Κολινδρού πλευρώτους Τηγάνι  Χρόνος: 10 λεπτά  Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Πλευρώτους

Τηγάνι

10'

Εύκολη