Μανιτάρια Κολινδρού, 3 Χλμ Π.Ε.Ο. Κολινδρού - Κατερίνης, 60061 | +30 697 900 5402
Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Κρατάμε τη σάρκα και ψιλοκόβουμε τα κοτσανάκια.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μισή μαργαρίνη και ψήνουμε για 12 λεπτά τα μανιτάρια. Τα βγάζουμε να κρυώσουν και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τα κοτσανάκια, τα ψήνουμε για 34 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη.Κόβουμε τη σάρκα των μανιταριών στη μέση αν είναι μικρά ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το σκόρδο και λίγο αλάτι. Βάζουμε λίγο από το τυρί στο ένα μισό του μανιταριού και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο.Λιώνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη και βάζουμε με προσοχή τα μανιτάρια. Ψήνουμε τη κάθε πλευρά για 23 λεπτά μέχρι να ροδίσει.Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το τζίντερ λίγο αλάτι και τα ψιλοκομμένα κοτσανάκια. Προσθέτουμε τη πάπρικα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια περιμετρικά σε ένα πιάτο και στο κέντρο βάζουμε τη sauce γιαουρτιού.